A Zsurok.hu társulatának tagjai aktív előadóművészek és egyben széleslátókörű pedagógusok is. Céljuk, hogy művészetüket gyermekprogramokba ültessék át és a zsúrokon az önfeledt szórakozást zenével tánccal és interaktív játékokkal teremtsék meg. A Zsurok.hu kiadványait a Hétpettyes Gyermekvilág Alapítvány támogatja, amely a gyermekek művészeti nevelését kiemelt feladatának tekinti.

Szmirnov Krisztina
Szmirnov KrisztinaSzervező
Szmirnov Krisztina vagyok, két királyfi és egy királylány anyukája, a Zsurok.hu megálmodója. Énekesként az opera világa mellett 10 éve vezetek tipegős valamint zenés drámajátékos foglalkozásokat kicsiknek és nagyoknak.
Takács-Kiss Zsuzsanna
Takács-Kiss Zsuzsanna
Takács-Kiss Zsuzsanna vagyok, két kisgyermek anyukája. Színművészként budapesti színházak prózai és zenés darabjaiban játszom, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A Zsurok.hu társulatában Zsuzsmó bohócként találsz rám.
Haik Viktória
Haik Viktória
Haik Viktória vagyok, színész. Budapesti kamaraszínházak prózai és gyermekszínpadán játszom. A zsúrokon és gyermekrendezvényeken saját és ismert dalokkal szórakoztatom a gyerekeket.
Kováts Margit
Kováts Margit
Kováts Margit vagyok, egy kicsi lány anyukája, a zsúrokon arcfestéssel varázsolok mosolyt az arcokra. A megszokott arcfestések mellett mindig van valami újdonság, meglepő, és csillogós a sminktáskámban, ami képekről választható, de a gyermekek fantáziáját is szívesen valóra váltom! Segítőtársaim: 10 éves tapasztalat, kíváló sminkfestékek, és a gyerekek lelkesedése!
Vass Kata
Vass Kata
Vass Kata vagyok, gyermekarcfestő, egy kisfiú anyukája, kinek fantáziájában – mint minden kisgyerekében – élénken élnek lovagok, hercegnők, sárkányok. Színes festékeimmel segítek, hogy a mesevilág életre keljen ne csak otthonunkban, de a zsúrokon is.
Baranyi Ágnes
Baranyi Ágnes
Baranyi Ágnes vagyok, évek óta foglalkozom arcfestéssel, főleg gyermekrendezvényeken, zsúrokon segítek a kicsiknek, hogy néhány órára kedvenc állatkáik, mesehőseik bőrébe bújhassanak. Professzionális arcfestékkel dolgozom, mely lehetővé teszi, hogy buli után a tigrisek, királylányok, pókemberek könnyedén visszaváltozzanak gyerekekké 🙂